Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přátelské utkání na Spartě Brno

5. 3. 2011

 

j.ikona.vysledek.bucovice.01.gif

 

Dnes 5. března 2011 naše mužstvo odehrálo první přípravné utkání na Spartě Brno. Po všelijakých spekulacích o novém realizačním týmu, naši borci začali naplno přípravu, sice pozdě, ale přece. Po pár tréninkách došlo první přátelské utkání a to se Spartou Brno.

Zápas začal slibně, protože soupeř nedokázal zkrotit míč a my jsme dostali šanci hned v úvodu se ujmout vedení. Avšak šance jsme nevyužili a soupeř nám ukázal střeleckou produktivitu. Nejprve po úniku útočníka po naší levé straně našel místečko pod gólmanem a následně jsme inkasovali pěknou střelou z velkého vápna. Poločas 2:0 pro domácí, díky klidu v zakončení.

V druhém poločase naši kluci začali hrát mnohem lépe což se ukázalo brankou Lukáše Valy. Naši kluci byli velice nebezpeční ve standardních situacích, kdy měli téměř všechny hlavičkové souboje, avšak nic nepadlo. V závěrečném tlačení našich hráčů, se dopředu do vápna dral Roman Jelínek a byl faulován ve vápně. Kopala se penalta, ke které se sám postavil a nedal, ale naštěstí rozhodčí si všimnul, že brankář vyběhl z branky, a tak se penalta opakovala. Na druhý pokus se gólmanovi postavil Honza Chadima, který, už nezaváhal, a tak jsme zaslouženě vyrovnaly na 2:2. Vše, už vypadalo na remízu, ale domácí útočník sebral výhru na domácí stranu pěkným lobem přes gólmana.  

A tak po pěkném výkonu obou mužstev Sparta dokázala využít své příležitosti, a tak z hlediska koncovky zaslouženě vyhrála 3:2 (2:0). Sparta Brno - FC Bučovice 3:2, branky Bučovic Vala, Chadima (penalta)

Sestava: Havránek - Chadima, Koudelka, Křivák, Nový - Havránek, Jelínek, Vrábel, Marcone - Vala, Kroupa

Střídání: Němec, Lazor

V utkání se střídalo hokejovým způsobem každý si mohl odpočinout.

Příští utkání hrají naši borci v Kyjove, kde se střetnou s Bzencem...


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář